Dermomed PRO

Dermomed PRO

Sistem inovator 5 in 1 5 terapii intr-un singur aparat, pentru tratamente faciale si corporale
  • Dermomed Pro este un echipament care combina mai multe tehnologii pentru rezultate optime in slabire si remodelare corporala. Prin utilizarea vacuumului cu role mecanice se va realiza un masaj in straturile profunde ale pielii care va accelera metabolismul tesuturilor si care va activa sistemul limfatic. Aceasta tehnologie ajuta la slabirea localizata si eliminarea celulitei, redand pielii elasticitatea si aspectul uniform.
  • Rolele – Manerul mare are 2 role care ofera un rezultat vizibil, imediat, datorat efectului mecanic de vacumare, in special rolele XF-I, care au o structura spiralata, pentru un masaj mai profund si mai rapid al tesutului.
  • Vacuum – Aparatul dispune de 2 manipuli de vacuum, unul mare si unul mic. Ele realizeaza un masaj superficial dar si profund al tesutului avand doua mari beneficii asupra organismului: activarea circulatiei sanguine si limfatice si detoxifierea.
  • Ultrasunete Focusate de Intensitate Mare – Ultrasunetele focusate cu intensitate de 40KHz produc puternice unde sonore ce lovesc cu mare viteza celulele de grasime. In urma acestui proces, trigliceridele se vor transforma in gliceride si acid alifatic.
  • Radiofrecventa – Radiofrecventa produce contractia fibrelor de colagen sistimuleaza producerea de fibre  noi si elastice. Undele de radiofrecventa au efect de incalzire a stratului dermic pana la 45-65 de grade Celsius.
3 MANIPULI Manipulul cu ultrasunete 40K: Produce unde sonore ce lovesc puternic celulele de grasime; Dizolva gliceridele si le elimina in mod natural; Remodeleaza corpul. Manipul vacuum mic: Accelereaza metabolismul; Relaxeaza muschii; Infrarosul ofera comfort pe durata tratamentului; Ajuta la pierderea in greutate. Manipulul vacuum mare: Netezeste pielea; Remodeleaza corpul; Stimuleaza productia de colagen; Infrarosul asigura comfortul pacientului.