Eximia Magnifica

Eximia Magnifica

Eximia Magnifica este un concept inovator si exclusiv care mixeaza beneficiile tehnologiei de crio ultrasunete si crio electroporatie cu serurile active REAGE.
Aplicate simultan si sinergic, ofera efect de biorevitalizare si bioregenerare pielii fetei, gatului si decolteului.

Ofera biorevitalizare naturala si eficienta, regenereaza pielea in profunzime, facand pielea mai tonifiata, compacta si neteda, fara bisturiu sau ace, in comfort maxim si intr-un mod total natural.

CRIO ULTRAPORATIA este un concept brevetat de Eximia.
CRIO + ULTRASUNETE + ELECTROPORATIE = CRIO ULTRAPORATIE

Sistemul avansat de administrare transdermica a substantelor active asociat cu criostimularea permite penetrarea la nivelul dermului a ingredientelor biomoleculare.

Crio Ultrasunete este tehnologia care maseaza literalmente fiecare celula stimuland formarea colagenului si a fibrelor de elastina, dar si producerea acidului hialuronic, care este responsabil pentru hidratarea, densitatea si elasticitatea pielii. Conturul facial devine mai proeminent, pielea mai ferma, ridurile medii si profunde sunt estompate si gradul de elasticitate este crescut. Acest mod, asigura penetrarea la nivelul profund al dermului, fara a crea efecte secundare la nivelul tegumentului. In plus, efectul vasoconstrictor cauzat de temperatura scazuta (pana la -5 grade) sporeste gradul de penetrare si creeaza o bariera ce impiedica pierderea nedorita a substantelor active de catre fluxul sanguin local. Are o actiune intens regenerativa si de intinerire a pielii.

Crio Electroporatia este tehnologia prin care absorbtia ingredientelor active in piele este imbunatatita semnificativ. Electroporatia face posibila deschiderea intr-un interval de milisecunde a unor micro-canale suplimentare in piele, asigurand o penetrare profunda a ingredientelor active in piele. Datorita formelor speciale ale impulsurilor electrice si functiei puternice de racire, genereaza efect biorevitalizant asupra pielii, stimuleaza regenerarea celulara prin crestrea ratei metabolice si ofera efect de toniere a musculaturii faciale. Prin electroporatie, ingrediente active anti-imbatranire biomoleculare pot fi inserate profund in piele, uniform, iar problemele estetice sunt tratate eficient. Imediat dupa procedura, pielea arata sanatoasa, proaspata, tonifiata si gradul de luminozitate este imbunatatit.

Terapia cu electroporatie este confortabila pentru client, eficienta, cu efect similar interventiilor chirurgicale.

Crio Ultraporatia este sinergia dintre cele doua tehnologii care face posibil lucrul simultan in timpul tratamentului cu cele 2 tehnologii. Este un patent Eximia, care impreuna cu serurile REAGE, ofera rezultate vizibile care se mentin in timp.

BENEFICII:
Netezeste ridurile.
Trateaza eficient petele pigmentare.
Stimuleaza drenajul limfatic.
Ofera efect de lifting si anti-imbatranire.
Diminueaza porii dilatati.
Trateaza laxitatea tegumentara.
Riduri profunde si riduri fine.
Probleme estetice datorate unei supraincarcari a sistemului vascular

AVANTAJE:
Temperatura de racire pana la -5 C.
Se poate lucra cu fiecare tehnologie individual sau simultan.
Rezultate remarcabile de la prima sedinta.
Indicat pentru toate problemele tenului.
Soft intuitiv.
Posibilitatea de a penetra diverse cocktail-uri in straturile profunde ale pielii.
Tratamente nedureroase si fara interventie chirurgicala.