GoSlim

GoSlim

goslim

TEHNOLOGIE REVOLUTIONARA EXCLUSIVISTA PENTRU UN CORP PERFECT

Stimularea Musculara Electromagnetica (SME) cunoscuta si sub denumirea de Stimulare Neuromusculara Electrica (SNE) sau electrostimulare, este elicitatea contractiilor musculare prin utilizarea impulsurilor electrice.

CUM ESTE SME? 

Stimularea Musculara Electromagnetica (SME) cunoscuta si sub denumirea de Stimulare Neuromusculara Electrica (SNE) sau electrostimulare, este elicitatea contractiilor musculare prin utilizarea impulsurilor electrice.

INOVATIE IN SLABIRE

GoSlim este un dispozitiv HI-EMT conceput cu scop estetic, avand 2 aplicatoare cu intensitate mare. Tehnologia de ultima generatie pentru conturarea non-invaziva a corpului, nu doar arde grasimea dar si construieste masa musculara.

TEHNOLOGIA HI-EMT

HI-EMT (High-Intensity Electromagnetic Muscle Training – Antrenament muscular electromagnetic de intensitate mare) este o tehnologie medicala care se utilizeaza in medicina estetica, urologie si ginecologie. Aceasta tehnologie foloseste campuri electromagnetice concentrate cu un nivel sigur de intensitate. Campurile electromagnetice patrund in corp si interactioneaza cu neuronii motori care ulterior provoaca scontractii musculare intense. Expunerea musculara acest tip de contractii duce la intarirea muschilor.

DOUA APLICATOARE

Cele 2 aplicatoare se pozitioneaza pe zona dorita precum: abdomen, coapse sau fesieri. Aplicatoarele genereaza apoi unde electromagnetice intense care cauzeaza contractii musculare involuntare.

Aceste contractii stimuleaza eliberarea acizilor grasi liberi care distrug depozitele de grasime si cresc tonifierea si intarirea musculara similar cu un antrenament fizic.

TEHNOLOGIE AVANSATA

GoSlim are la baza o tehnologie foarte avansata de stimulare electrica a muschilor. Campurile electromagnetice concentrate penetreaza pielea si grasimea pentru a stimula eficient muschii oferind contractii intense continue, ideale pentru cresterea masei musculare inducand si apoptoza.

Mai mult, GoSlim este un tratament extrem de eficient care se poate efectua intr-un interval de 10-14 zile si care tonifiaza abdomenul, ridica fesierii in doar 2-4 saptamani.

TEHNOLOGIE DEMONSTRATA

HI-EMT este un tratament de conturare a siluetei non-invaziv pentru abdomen, fesieri si alte parti ale corpului.

Tehnologie non-invaziva medicala care se foloseste pentru intarirea si re-educarea muschilor prin interactiunea campurilor magnetice cu tesuturile pacientilor.

EFECTUL ASUPRA MUSCHILOR

Muschii sunt fortati sa ramana intr-o stare de contractura pentru mai multe secunde. Atunci cand acestia sunt expusi repetitiv la impulsurile electrice, tesutul muscular este nevoit sa se adapteze. Studiile recente au raportat ca, in medie, grosimea muschilor abdominali a crescut cu 13%-18% la pacientii tratati cu echipamente HI-EMT similare, dupa 1-2 luni.

CRESTEREA MUSCHILOR

Dupa un antrenament, corpul incearca sa repare sau sa inlocuiasca fibrele musculare deteriorate printr-un proces celular in care sudeaza fibrele musculare pentru a forma noi catene de proteine sau miofibrile. Aceste miofibrile reparate cresc in grosime si numar creand hipertofie musculara. Cresterea musculara se intampla atunci cand rata sintezei de proteine musculara este mai mare decat rata de scadere a proteinei musculare.

In timpul antrenamentelor, stimularea musculara cauzeaza reconstructia si repararea tesutului muscular, formand muschi mai puternici si mai fermi. Pacientii simt aceeasi senzatie de febra musculara dupa tratamentul cu GoSlim precum dupa un antrenament fizic clasic.

AVANTAJE

  • Intensitate foarte mare.
  • Convenabil: setari usoare si eficiente.
  • Mentenanta: nu necesita consumabile.
  • Durabilitate crescuta.
  • Tehnologie demonstrata si patentata.
  • Rezultate INCREDIBILE.