LaserGo

LaserGo

LaserGo ofera cea mai sigura si eficienta metoda de epilare definitiva chiar si la domiciliul clientului.

LaserGo este potrivit tuturor tipurilor de piele, inclusiv cea bronzata sau inchisa la culoare.

 

Lungimea de unde 808 nm asigura o penetrare profunda la nivelul dermului unde se afla foliculul pilos.LaserGo emite o serie de impulsuri de repetitie ridicata, fluenta mica,creste temperatura atat a folicului pilos cat si a tesutului din jur. Aceasta furnizare de caldura gradual foloseste si cromoforii din tesutul inconjurator ca rezervoare pentru a incalzi eficient foliculul pana la deteriorarea ireversibila a acestuia.

Folosind principiul absorbtiei selective a luminii, caldura se propaga si este absorbita de melanina firului de par, incalzind firul de par si foliculul acestuia, distrugandu-l, oferind un tratament eficient cu rezultate garantate si fara efecte secundare.

Laserul DIODA cu lungimea de unda 808 ofera cea mai profunda penetrare dintre toate lungimile de unda, iar gradul de absorbtie a luminii de catre melanina este mult superior. Desi exista si alte lungimi de unda folosite pentru epilare, 808nm ramane cea mai buna solutie pentru a elimina complet si permanent parul intr-un tratament confortabil si lipsit de durere.

LaserGo este ideal pentru epilarea defintiva a tuturor tipurilor de piele, inclusiv cea bronzata sau inchisa la culoare.

Avantaje UNICE:

  • Lipsit de durere,confortabil.
  • Potrivit pentru toate fototipurile I-VI.
  • Timp scurt de tratament.
  • Rezultate garantate de la prima sedinta.
  • Posibilitatea de a personaliza tratamentul.
  • Numar nelimitat de impulsuri.
  • Ergonomic, usor de transportat pentru efectuarea tratamentului la domiciliul clientului.

LaserGo before after