Oxygenera Pro

Oxygenera Pro

Oxygenera PRO vine acum intr-o varianta mai imbunatatita, mai avansata si mai complexa, cu un soft actualizat, de ultima generatie, si o navigare mai intuitiva si mai atractiva.


Oxygen Hiperbaric + Phooton OxygenMask + InfraRed Soft Laser + Microdermoabraziunea+ Radiofrecventa Multipolara + Mezoterapie Virtuala.

Noutatea absoluta a echipamentului este faptul ca incorporeaza una dintre cele mai avansate forme de mezoterapie virtuala, un procedeu non-invaziv si nedureros ce are ca scop remedierea unor probleme ale pielii prin actiunea asupra epidermei si dermului.

Mezoterapia virtuala are ca instrumente de lucru doua terapii care se completeaza reciproc: electroporatia si electroosmoza. In timp ce electroporatia mareste porii epidermei, conferindu-i un grad ridicat de permeabilitate, electroozmoza impinge ingredientele active in straturile profunde ale pielii.

BEFORE & AFTER

5 TEHNOLOGII REVOLUTIONARE:

  • Oxygen Hiperbaric: oxigenul sub presiune este introdus in cele mai profunde straturi ale pielii. Datoria oxigenarii si imbunatatirii respiratiei celulare este stimulata circulatia sanguina, regenerarea celulara si pielea este hidratata in profunzime prin stimularea productiei de elastina si colagen.
  • Phooton OxygenMask + InfraRed Soft Laser: Lumina infrarosu imbunatateste activitatea celulara prin stimularea metabolismului lor, actionand asupra pielii pentru a secreta un numar mare de proteine de colagen si tesuturi: accelereaza circulatia sanguina, reda tonusul si elasticitatea pielii si imbunatateste aspectul pielii terne si cu probleme de pigmentare. Are un puternic efect anti-age, anti-oxidare si repara pielea in profunzime..
  • Microdermoabraziunea cu particule de diamant: stimuleaza epiderma si circulatia sanguina, sporind productia de colagen si elastina din piele. Transforma epiderma si ajuta la regenerarea celulara, oferind un aspect sanatos al pielii: elimina petele pigmentare si semnele de imbatranire, ajuta la rejuvenarea pielii arse de soare, faciliteaza extractia punctelor negre si albe, regleaza tenul gras, reduce cicatricile postacneice si superficiale si imbunatateste starea generala de sanatate a pielii.
  • Radiofrecventa Multipolara: Manipulul de radiofrecventa multipolara ofera un modul de functionare avansat ce trateaza tesuturile intr-un mod mai precis, sporind circulatia sanguina si productia de colagen, dar protejand in acelasi timp epiderma. Dispune de un sistem de racire ce mentine epiderma la o temperatura normala, chiar daca stratul dermic este incalzit. Temperatura stratului dermic poate fi crescuta pana la 45°C-60°C pentru a ajuta la cresterea productiei de colagen, imnbunatatirea texturii pielii, eliminarea ridurilor si redarea fermitatii pielii.
  • NOU! Mezoterapie Virtuala: penetreaza in profunzime principii active, ajutand la o hidratare mai buna. In functie de problemele pielii, mezoterapia virtuala ofera solutii non-invazive si rapide, fiind ideala pentru pielea imbatranita cu riduri si linii fine, cea flasca si lipsita de stralucire si vitalitate, cat si pentru tenul gras si acnee, tratand cu succes inclusiv cearcanele si pungile de sub ochi.