Eximia Premium Center

Afla cum iti poti deschide un centru echipat cu EXIMIA in orasul tau!

Eximia HR77 Platinum Anniversary este un echipament ce imbina 7 tehnologii revolutionare pentru tratamente corporale & faciale, profesionale, intr-un singur aparat.

Prin protocoale rapide si non-invazive pentru tratamente de slabire si anti-age, Eximia reuseste sa combine tehnologii care dovedesc rezultate impotriva celulitei, a reducerii volumului corporal si a efectelor imbatranirii asupra pielii.

Ce metode de finantare ai la dispozitie?

Ce materiale de marketing primesti?

De ce programe de training beneficiezi gratuit?

Ce vedete vin sa lanseze Eximia din salonul tau?

In cat timp se amortizeaza investitia ta?

Ce consumabile folosesti si cu cat se vinde un tratament Eximia?

TOATE ACESTE LUCRURI LE POTI AFLA DOAR LA SEMINARUL EXIMIA CONCEPT, acum si in orasul tau!

Pana la acest moment, nici un alt echipament nu combina tehnologiile intr-un mod atat de uimitor pentru a oferi rezultate remarcabile si reale. Mai mult, echipamentul permite obtinerea rezultatelor vizibile imediat dupa prima sedinta, cu ajutorul tratamentelor confortabile, lipsite de durere ce sporesc tonusul, imbunatatesc elasticitatea si netezesc pielea.

Echipamentul inovator a castigat de-a lungul timpului atat premii la nivel international cat si national precum: “The best weight loss equipment” in cadrul Congresului Anti-Agining din Romania in anul 2017 si “Best Med/Best Spa Equipment” in cadrul Termalia Awards in anul 2019.

In anul 2021 Eximia Concept a lansat un echipament exclusiv care combina beneficiile tehnologiei de crio ultrasunete si crio electroporatie cu serurile active REAGE oferind astfel o biorevitalizare naturala si eficienta ce regenereaza pielea in profunzime, tonifica si netezeste.

Eximia este un concept apreciat si utilizat in saloanele din intreaga tara fiind nelipsit din centre de infrumusetare si centre SPA de prestigiu deoarece ofera rezultate uimitoare in procesul de slabire si remodelare corporala.

Daca doresti sa participi la acest eveniment, te invitam sa completezi formularul alaturat